Stellantis Pro One’ın 12 Yeni Nesil Ticari Aracı Yollara Çıkmak İçin Gün Sayıyor!

Stellantis Pro One

Dünyanın en büyük mobilite şirketlerinden Stellantis’in ticari alandaki temsilcisi Stellantis Pro One, yeni nesil modellerini yollara çıkarmaya hazırlanıyor.

Hafif ticari araç müşterilerine üstün beceri, güvenlik ve çok yönlülük özellikleri sunmaya odaklanan Stellantis, yenilenen ve elektrikli kompakt, orta boy ve büyük hafif ticari araçlardan oluşan kapsamlı bir ürün yelpazesi tanıttı. Stellantis Ticari Araçlar İş Biriminin Pro One stratejik hamlesi, Citroën, FIAT Professional, Opel, Vauxhall ve PEUGEOT markalarına ait 12 aracı kapsıyor.

420 kilometreye varan menzilleriyle dikkat çeken yeni nesil hafif ticari araçlar yenilenen kokpit, 10 inçlik yeni bilgi-eğlence sistemi, seviye 2 otonom sürüş, 21 adede kadar Gelişmiş Sürücü Destek Sistemi (ADAS), yüzde 100 bağlantı standardı ve yenilikçi e-PTO (elektrikli PTO) çözümü ile öne çıkıyor.

2023 yılının sonundan itibaren yeni hafif ticari araçların tamamı bağlantılı hale gelirken, tüm araçlarda 2026 yılından itibaren kablosuz güncellemeler yapılabilecek. Bu, Dare Forward 2030 stratejik planındaki yedi büyüyen işletmeden biri olarak 5 milyar Euro bağlantılı hizmetler gelir sağlama hedefini mümkün kılıyor.