Eyüp Lojistik, filosunu100 adet Mercedes araç ile güçlendirdi

0
21

Türkiye’nin önemli nakliye firmalarından Eyüp Lojistik Uluslararası Kara ve Deniz Nakliyatı Ticaret A.Ş. tercihini Axor 1840 LS Euro 5 çekicilerden yana kullandı ve filosunu100 adet Mercedes araç ile güçlendirdi.

Türkiye kamyon pazarında yine bir ilke imza atarak 100 çekiciyi tek seferde teslim eden Mercedes-Benz Türk’ün Aksaray Fabrikasında ürettiği 125.000. kamyon da Eyüp Lojistik’e verilen araçlar arasında yer aldı. Bu iki önemli konunun biraraya gelmesi nedeniyle bir aracı sembolik olarak İstanbul’da teslim eden Mercedes-Benz Türk, 99 aracı da Eyüp Lojistik’e Aksaray Fabrikasında verdi.

1936 yılında kurulan Gaziantep merkezli Eyüp Lojistik, günümüzde 53 ülkeye tamamen kendi araçlarından oluşan filosuyla taşıma yapıyor.

Teslim töreninde konuşan Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, “ Daha önce aldığımız Mercedes-Benz çekicilerden memnun kaldık ve bu nedenle filomuzu100 yeni Mercedes-Benz çekici ile güçlendirdik. Mercedes-Benz çekicileri, bu araçların düşük yakıt tüketimi, düşük bakım – işletme masrafları ve arıza oranı, ağır yol koşullarına dayanıklılığı, yaygın servis ağı ve yüksek ikinci el değeri  nedeniyle tercih ettik” dedi.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, bu şirket tarihinin tek defada en geniş kapsamlı teslimatının Aksaray Fabrikasında üretilen125.000. aracı da kapsamasının Eyüp Lojistik ile süren işbirliğine özel bir anlam kattığını vurguladı.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise Mercedes-Benz Türk’ün kamyondaki yıllardan beri sürmekte olduğu tartışmasız liderliğinin bu satışla daha da güçlendiğini , Euro 4 ve 5 normunda üretilen Mercedes-Benz kamyonların nakliye sektöründeki büyük filoların tercihi olmaya devam ettiğini belirtti.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık’a bir plaket takdim etti.

Eyüp Bartık’a bir plaket de, Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır’dan geldi.  

100 araçlık filoyu temsilen Eyüp Lojistik’e Hadımköy’de teslim edilen çekici, banttan inen 125 bininci aracı temsilen firmaya promosyon olarak verildi.

Yeni teslim aldığı aracının direksiyonuna geçen Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, bu alışverişten oldukça memnun gözüktü.


mouse ile üzerine gelince

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here