Altur, 35 MAN Lion’s Coach aldı, 10 otobüs de sipariş verdi

Altur, 35 MAN Lion’s Coach aldı, 10 otobüs de sipariş verdi

Yeni araç yatırımında MAN’ı tercih eden ALTUR, filosunu 35 adet ‘Sustainable Bus Award – Sürdürülebilir Otobüs Ödülü (Sby Award 2022)’ sahibi yeni Lion’s Coach ile güçlendirdi. 2025 yılı için de 10 otobüs siparişi verdi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., hızlı başladığı 2024 yılında teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni geliştirmelerle birlikte konfor, güvenlik, performans ve yüksek yakıt tasarrufu ile seyahat sektöründe standartları yeniden belirleyen MAN Lion’s Coach, sahip olduğu üstün nitelikleriyle yeni yılda da Türkiye’nin lider firmalarının gözdesi olmayı sürdürüyor. 2020 yılından aldığı ‘Coach of the Year- Yılın Otobüsü’ ödülünün ardından, 2022 yılında da modern görünümü, verimliliği ve çevre dostu özellikleri ile sektörün prestijli ‘Sustainable Bus Award (Sby Award) – Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’nü de layık görülen MAN Lion’s Coach’u tercih eden son firma ise, alanının köklü ve lider markası ALTUR oldu.

1976 yılında başladığı personel taşımacılığı sektöründe, kaliteli hizmet anlayışı ile kısa sürede büyük başarı kaydeden ALTUR, 2024 araç yatırımında MAN’ın ödüllerle tescilli otobüslerini tercih etti. Filosuna 35 adet son model MAN Lion’s Coach ile güçlendiren firmaya yeni araçları, düzenlenen özel bir törenle teslim edildi. MAN’ın İkitelli’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Genel Müdür Tuncay Bekiroğlu ve Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ev sahipliği yaparken, ALTUR Turizm adına Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak ile her iki firmadan yetkililer katıldı.