Toyota Proace City Cargo Test

Haber yayınımıza bu günler de konuk ettiğimiz İşinizi kolaylaştırmak için tasarlanan Toyota Proace City Cargo, kompakt ve akıllı tasarımı sayesinde taşıma ihtiyaçlarınızın vazgeçilmezi olacak yaratıcı teknolojisi ile günümüzün beklentilerine en iyi yanıtı veren Proace City Cargo’yi detaylandıralım.

Dış Tasarım
Toyota’nın ticari aracı olan Proace City Cargo sadece dikkat çekici taşıma kapasitesi ile değil aynı zamanda da çarpıcı görümüyle de dikkat çekiyor. Sınıfındaki diğer modellerle kıyaslandığında daha kısa ön çıkıntıya ve daha yüksek bir kaputa sahip. Bu nedenle daha dengeli, güçlü ve kendinden emin görünüyor. Önden bakıldığında marka tasarım dilini tamamen yansıttığı görülüyor. Gündüz farları ön tasarım detayları ile çarpıcı bir çizgi oluşturuyor ve ortada marka logosunu saran kanatçıklara uzanıyor. Her iki tarafa da açılabilen arka kapılar ve iki tarafta bulunan sürgülü yan kapılar sayesinde araç her zaman göreve hazır olduğunu hissettiriyor.

İç Tasarım
Proace City Cargo’nin iç mekanda ise sürücü ergonomisi dikkat çekiyor. Tüm kontrollere sürücünün kolaylıkla erişebileceği toplu bir tasarım ortaya koyulmuş. Orta konsol üç ana kısıma ayrılıyor. Üst kısımda bilgi-eğlence ekranı bulunuyor. Hemen altında sürücü klima kontrollerine erişebilirken onun altında ise 0.5 litrelik bir şişenin sığabileceği bir saklama gözü bulunuyor. Direksiyon simidindeki ve kapı kollarındaki detaylar da kokpite kaliteli bir hava katıyor. İç mekanda sunulan saklama alanı ise irili ufaklı her eşyaya uygun bir yer sağlıyor. Yaşam alanında dikkat çekici bir detay olan katlandığında masaya dönüşebilen yolcu koltuğu, dizüstü bilgisayarlar ve tabletler için ideal bir çalışma yüzeyi oluşturmuş, ayrıca koltuk altı saklama alanı tüm temel ihtiyaçlarınızı size yakın, gözlerden uzak bir şekilde depolayabilirsiniz.

Performans
Konu hafif ticari araç olduğunda markanın sunmuş olduğu sürüş keyfi bu geleneği bozmuyor kendisini kanıtlamış 100 HP’lik 1.5 litre dizel motor, düşük yakıt tüketimi ve düşük CO2 emisyon değerleriyle öne çıkıyor. 100 HP güç ve 250 Nm tork üreten 1.5 litrelik turbo destekli dizel motor, 5 ileri manuel şanzımanla eşleştiriliyor. 110 g/km CO2 değerine sahip motorun karma tüketimi 4.2 litre/100 km. Bu güç ünitesi, PROACE Cargo’nun 0-100 km/s hızlanması 12.9 saniye tamamlamasını ve 172 km/ maksimum hıza ulaşmasını sağlıyor. Toyota Professionel hizmetlerini de tüketiciyle buluşturuyor. Bu yeni müşteri deneyimi sayesinde Toyota PROACE City Cargo satın alan müşterilere 5 yıl/150.000 km garanti uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor. Bununla birlikte Toyota PROACE City Cargo alan müşteriler için 2 yıl 7/24 yol yardımı hizmeti ile satın alabilirsiniz. Detaylı bilgi için ilk fırsatta size en yakın Toyota bayisine giderek incelemenizde fayda görüyorum.