TEMSA’dan Niğde Aydoğanlar Turizm’e 2 Maraton

2004 yılından beri şehirler arası yolcu taşımacılığı alanında hizmet veren Niğde Aydoğanlar Turizm, Temsa Maraton ile filosunu büyütmeye devam ediyor.

Maraton otobüsler Temsa’nın Adana fabrikasında düzenlenen törenle Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat tarafından Niğde Aydoğanlar Firma Müdürü Ali Yalçın’a teslim edildi. Yeni yatırımlarla ilgili ise Niğde Aydoğan Yönetim Kurulu Başkanı Murat Aydoğan açıklamalarda bulundu. Filolarındaki araç sayısının 28’e ulaştığının bilgisini veren Murat Aydoğan, “Teslim aldığımız 2 Maraton ile filomuzdaki Temsa marka araç sayısı 7’ye yükseldi. 2022 yılı içerisinde 10 adetlik yatırım planımız daha bulunuyor. Önümüzdeki günlerde bu süreç netleşir” dedi.

Yolcumuz TEMSA Maraton’dan Memnun

Murat Aydoğan, Temsa Maraton tercihlerini ise şu şekilde açıkladı: “Yolcu araçlardan çok memnun. Koltuk mesafesinden, konforundan memnuniyetlerini bize ifade ediyorlar. Ayrıca Maraton araçların bizde teknolojik donanımlarından ve düşük yakıt tüketiminden memnunuz. Bu memnuniyette yeni yatırımda tercihimizin Temsa yönünde olmasını sağladı” dedi.

Maraton Araçlarımız Bol Kazançlar Getirsin

Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat’ta Niğde Aydoğanlar Turizm ile 2022 yılı içerisinde önemli iş birliklerine imza attıklarını belirterek, “Bu yıl şehirler arası otobüs sektörü tüm zorluklara rağmen hareketli bir sezon geçirdi ve geçirmeye devam ediyor. Niğde Aydoğanlar Turizm’e en son Mayıs ayında 4 adet Maraton daha teslim etmiştik. Son teslim ettiğimiz 2 Maraton araçla birlikte firmanın filosundaki Maraton araç sayısı 7’ye ulaştı. Firmanın yeni yatırımda tercihi Temsa yönünde kullanması da araçlardan duyduğu memnuniyeti gösteriyor. Maraton araçlarımız hem sektör mensuplarımızın hem de yolcunun beğenisini kazanıyor. Sayın Murat Aydoğan’a yeni araçların hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.