Seyyah Taşımacılık, Avrupa’da 100 adet yeni MAN çekici ile büyüyor

İşletmelerin güvenilir çözüm ortağı MAN, dev teslimatlarına bir yenisini daha ekledi. Geçen ay Bolu’da yapılan yılın en büyük teslimatının ardından bu kez de Türkiye lojistik sektörünün köklü firması Seyyah Taşımacılık’a dev bir teslimat daha gerçekleştirildi. 2022 yılı araç yatırımları kapsamında filosuna 100 adet MAN TGX 18.470 4×2 BL SA katan Eskişehir merkezli firmaya, siparişinin 70 araçlık kısmı İstanbul’da düzenlenen özel bir törenle teslim edildi. Kalan 30 araç ise, Eylül ayı içerisinde teslim edilecek. Seyyah Taşımacılık A.Ş., yeni aldığı ‘2021 Yılın Kamyonu’ ödüllü MAN çekicileri, Avrupa’daki hizmet ağını daha da genişletmek için kullanacak.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., 2022 yılında büyük teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Üstün nitelikli araçları ve satış sonrası sunduğu kaliteli hizmet ile lojistik sektörünün gözdesi haline gelen MAN, İstanbul’da yılın büyük teslimatlarından birini daha gerçekleştirdi.

Avrupa’ya yönelik büyüme hedefleri doğrultusunda araç filosunu güçlendirmek isteyen Türkiye lojistik sektörünün köklü firması Seyyah Taşımacılık A.Ş., yeni araç yatırımında MAN’ı tercih etti. 1958 yılından kurulan ve istikrarlı büyümesi ile hem yurt içinde hem de yurt dışında lojistik sektörünün lider firmalarından biri haline gelen Seyyah Taşımacılık, 2022 araç yatırımları kapsamında filosuna 100 adet, ‘2021 Yılın Kamyonu’ ödüllü MAN TGX çekici kattı. Eskişehir merkezli firma, satın aldığı yeni MAN çekicilerden 70 adedini, İstanbul’da gerçekleştirilen bir törenle teslim aldı. Geriye kalan 30 adet MAN çekici ise, Eylül ayı içerisinde firmaya teslim edilecek.

MAN’ın İstanbul İkitelli’deki tesisinde düzenlenen teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Genel Müdür Tuncay Bekiroğlu, Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, Kamyon Satış Bölge Koordinatörü Ataç Şeran ile Seyyah Taşımacılık A.Ş. adına Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Baysal ve Derviş Baysal ile MAPAR Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Hıdır Erdi Şahin, İzmir Şube Genel Müdürü Caner Perk ve Kamyon Satış Müdürü Şevki Atalay katıldı.

“Dev teslimatlar araç ve hizmet kalitemizin bir göstergesi”

MAN’ın zor bir dönemde yaptığı dev teslimatlarla sektördeki farkını ortaya koyduğunu belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, şunları söyledi:

“Pandemi ve sonrasında lojistik sektöründe araç noktasında önemli bir talep artışı oldu. Ancak bu talep artışına karşın, ortaya çıkan cip krizi, tedarik sorunları ve Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik savaşı, şirketlerin üretim süreçlerini çok daha zorlu hale getirdi. MAN olarak, bu zorlu süreçte zamanında aldığımız doğru kararlarla, müşterilerimizin tüm taleplerine en hızlı şekilde cevap vermeye çalıştık. Bugüne kadar da onların bize olan güvenini boşa çıkartmayarak, teslimatlarımızı zamanında yapmaya devam ettik.

Bunu yaparken de aynı zamanda artan rekabet koşulları ve müşteri beklentilerine uygun olarak, satış ve satış sonrası hizmet kalitemizi de her geçen gün daha da yukarılara çıkartmayı sürdürdük. Müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu ileri teknolojiye sahip araçlarımız ve 7/24 yanlarında olduğumuz satış sonrası hizmet anlayışımız ile daima onlara en iyiyi sunmaya çalıştık. Onlar da MAN tercihleri ile sunduğumuz bu hizmet kalitemizi ödüllendirdiler. Birbiri ardına yaptığımız dev araç teslimatlarını da bu araç ve hizmet kalitemizin bir yansıması olarak görüyorum.

MAN olarak, bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmalarda, müşteri memnuniyeti temel odak noktamızı oluşturdu. ‘Yaşam Boyu İş Ortağı’ olarak gördüğümüz müşterilerimiz ile kurduğumuz bu yol arkadaşlığımızın temelinde ise, şüphesiz güven ilkesi var. Bu karşılıklı güven ilkesi üzerine inşa ettiğimiz iş birlikleri sayesinde bugün pek çok sektörde lider firmaların güvenilir çözüm ortağı konumunda bulunuyoruz. Bu firmalardan bir tanesi de iş birliğinden her zaman onur duyduğumuz Seyyah Taşımacılık A.Ş.’dir. Türkiye lojistik sektörünün köklü markalarından bir tanesi olan bu güzide firmamız ile uzun soluklu iş birliğimize bugün yeni bir halka daha ekliyoruz. Bu iş birliğimizin önümüzdeki süreçte daha da artarak devam edeceğine inanıyorum. Yeni MAN araçlarımızın, Seyyah Taşımacılık Ailesi’ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”

“MAN bizim için her zaman güvenilir bir partner oldu”

Firma olarak, 1958 yılından faaliyete başladıklarını ve 1960’lardan bu yana da MAN ile iş birliklerinin devam ettiğini hatırlatan Seyyah Taşımacılık A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Bülent Baysal, “MAN, ağır ticari araç sektöründe dünya üzerinde kendini kanıtlamış bir marka. Bugüne kadar gerek yurt içi gerekse de yurt dışı faaliyetlerimizde şirketimiz için daima güvenilir bir çözüm ortağı oldu. Üstün nitelikli yeni nesil araçlarının yanı sıra yedek parça ve geniş servis ağı, satış sonrası sunduğu hizmet kalitesi ile bizim için her zaman güvenilir bir partner olmaya devam etti.

Lojistik sektöründe ‘güven’ çok önemli bir yer tutuyor. Aldığınız yükü zamanında teslim edeceğinize dair verdiğiniz her söz, sizin için sektörde bir güven testi anlamına geliyor. Bu nedenle yol arkadaşlarınızı doğru seçmeniz bu işte büyük önem taşıyor. Seyyah Taşımacılık olarak, bu konuda her zaman titiz davranıyor, yol arkadaşlarımızı da itina ile seçiyoruz. İşlerimizde her zaman güvendiğimiz markalarla yola çıkmaya özen gösteriyoruz. Gururla söyleyebilirim ki, 64 yılın verdiği tecrübe ile bugüne kadar da seçtiğimiz yol arkadaşlarımız konusunda hiç yanılmadık.

MAN markası da bu başarı yolculuğumuzda her zaman araç ve hizmet kalitesi ile yanımızda oldu. Bugün de uzun yıllara dayanan iş birliğimizi bir adım daha ileri taşıyoruz. Şirket olarak, büyüyen lojistik sektöründe daha büyük hedeflere yürümek için bu yıl araç filomuza 100 adet yeni MAN çekici katıyoruz. Filomuzda halihazırda 200’ün üzerinde aracımız bulunuyor. Bu alımımızla filomuzun yarısı MAN araçları olacak. Yeni MAN çekicilerimizin; yüksek yakıt tasarrufları, güçlü ve çevreci motorları, dayanıklıkları ve performansları ile şirketimize büyük güç katacağına inanıyorum. Bugün teslim aldığımız araçları da Avrupa’daki büyüme hedeflerimiz doğrultusunda bu kıtadaki işlerimizde kullanmayı planlıyoruz” diye konuştu.

“Araç ve hizmet noktasında tüm ayrıcalıkları tek çatı altında sunuyoruz”

İşletmelerin günümüzde yüksek tasarruf, performans ve dayanıklılık, çevreci ve güçlü motor ile satış sonrası kaliteli hizmet gibi kriterleri artık ilk sıraya koymaya başladığını vurgulaya MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara şunları kaydetti:

“MAN olarak, üstün nitelikli araçlarımızı, başarılı satış ve satış sonrası hizmet süreçlerimiz ile destekleyerek, müşterilerimiz için güvenilir çözüm ortağı işlevi görüyoruz. Yarının teknolojisi ile tasarlanıp, üretilen MAN kamyon ve çekicileri, özellikle zengin model çeşitlilikleri, gelişmiş şasi yapıları ve ileri teknolojileri ile ihtiyaç duyulan her alanda en ideal çözümleri sunuyor. Bugün teslimatını yaptığımız ‘2021 Yılın Kamyonu’ ödüllü yeni nesil MAN TGX serisi araçlarımız da dayanıklılık, konfor, güvenlik gibi üstün özelliklerinin yanı sıra yakıt tasarrufu ve işletme ekonomisi açısından sağladığı avantajlarla öne çıkıyor. Yeni nesil TGX serisi araçlarımız, sundukları birçok avantajın yanı sıra Euro 6e motorları ile daha yüksek güç ve daha fazla tasarruf sağlıyor. Bu yeni nesil motorlarımızın bir önceki nesil Euro 6d motorlara göre sağladığı yakıt tasarrufu oranı yüzde 4.2. Bu da işletmeler için çok önemli bir gider kalemi konumunda bulunan yakıt tasarrufu noktasında önemli bir katkı anlamına geliyor.

Yeni MAN TGX’lerin Avrupa yollarında Seyyah Taşımacılık’ın gücüne önemli bir güç katacağına inanıyorum. Bir kez daha MAN’ın araç ve hizmet kalitesine duydukları güven için kendilerine teşekkür eder, yeni araçlarımızın hayırlı olmasını dilerim.”