Petrol Ofisi, Maximus Roadshow ile 14 ilde ağır vasıta şoförleriyle buluştu

Petrol Ofisi, ağır ticari araç motor yağlarındaki seçkin markası Maximus ile roadshow’a çıktı. 16 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Maximus Roadshow’da 14 farklı ilde, 2.500’den fazla ağır vasıta şoförüne ulaşıldı. Etkinlik kapsamında katılımcılar hem tır içerisinde verilen eğitim seanslarında Petrol Ofisi ve Maximus ürünleri hakkında bilgi sahibi oldular, hem de düzenlenen renkli yarışmalarda Maximus motor yağlarını deneme ve kazanma fırsatı buldular. Roadshow’un Gebze’deki ayağına katılan Petrol Ofisi Maximus sponsorluğunda gerçekleştirilen “Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim” programının sevilen sunucusu Selim Yuhay da, düzenlediği ödüllü yarışmalarla katılımcılara çeşitli hediyeler dağıttı.

Türkiye’deki ağır ticari araç kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen markalardan bir olan Petrol Ofisi Maximus motor yağları roadshow’a çıktı. 16 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Maximus Roadshow kapsamında, Petrol Ofisi distribütör satış ekibi, madeni yağlar pazarlama ekibi ve Petrol Ofisi distribütörleri sahada ağır vasıta/kamyon şoförleri buluştu.

Türkiye akaryakıt ve madeni yağlar pazarlarının lideri Petrol Ofisi’nin, ağır ticari araçlara yönelik geliştirdiği güçlü motor yağı Maximus ürünlerinin kullanıcılara tanıtılması, kullanıcıların yağ kullanımı hakkında bilgilendirilmesi ve kullanıcı memnuniyetinin ölçümlenmesi amacıyla düzenlenen roadshow ile Türkiye’nin 14 farklı ilindeki 15 ayrı noktada etkinlikler düzenlendi.

Katılımcılara Petrol Ofisi ve Maximus hakkında bilgiler verildi

Petrol Ofisi Maximus tırının da eşlik ettiği roadshow, sahada yoğun ilgi gördü. Etkinlik süresince düzenlenen eğitim ve aktivitelere ağır vasıta sürücüleri ve ustalar başta olmak üzere 2.665 kişi katıldı.  Etkinliklerde tır içerisine 15’er kişilik gruplar halinde alınan katılımcılara, Petrol Ofisi ve Maximus motor yağları hakkında eğitimler verildi. Petrol Ofisi madeni yağ teknik hizmetler ekibi, ağır vasıta şoförlerinin motor yağı ve motor bakımı ile ilgili sorularını cevapladı. 

Maximus yağlarını deneme ve kazanma fırsatı buldular

Roadshow süresince düzenlenen ödüllü yarışmalarda bilgi ve yeteneklerini yarıştıran katılımcılar, Maximus motor yağlarını deneme ve kazanma fırsatı buldular. Kazanlara Maximus yağlarının yanı sıra ağır vasıta şoförlerinin yolculukları sırasında kullanabilecekleri malzemelerden oluşan Maximus Adam kitleri başta olmak üzere çeşitli ödüller dağıtıldı. Katılımcılar, ayrıca etkinlik alanına kurulan dart ve langırt gibi oyunlarla da keyifli zaman geçirdiler.

Maximus Roashow’un sürpriz konuğu Selim Yuhay oldu

18 Mayıs’ta Gebze Marmara Tır Garajı’nda düzenlenen Maximus Roashow etkinliğinin sürpriz konuğu ise, ekranların sevilen mimarı Selim Yuhay oldu. Petrol Ofisi’nin motor yağlarındaki güçlü markası Maximus sponsorluğunda ağır vasıta sürücülerinin hayatlarını ekrana taşıyarak, kabinlerini yenileyen Selim Yuhay, etkinlikte katılımcılardan büyük ilgi gördü. Roadshow kapsamında yarışmalar düzenleyen Yuhay, kazananlara da çeşitli hediyeler dağıttı.

Aynı zamanda etkinliklerde ağır vasıta şoförlerinin büyük ilgi gösterdiği “Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim” programı için katılım başvuruları da alındı.