Opel’den Ağustos Ayına Özel Cazip Kredi Teklifler

Opel Türkiye, ağustos ayında ticari araç modellerindeki özel teklifleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Marka, başarılı ticari araç modellerinde KOBİ’lere özel teklifler sunuyor. Opel, ağustos ayında yeni araç sahibi olmak isteyenleri Opel Showroom’larına bekliyor.

Opel’den ticari araçlarda kaçırılmayacak kredi avantajları!

“İşi Almanlara Bırakın” sloganıyla ticaride hayatı kolaylaştıran ve işinin profesyonellerine pragmatik çözümler sunan Opel, binek otomobil konforunu ticari araç özellikleriyle birleştirerek KOBİ’lerin her ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Opel, tüm ticari araç ürün ailesinde, ağustos ayına özel, avantajlı kredi seçenekleri ve KOBİ’lere sunduğu tekliflerle fark yaratıyor. Alman mühendisliği ve iyi düşünülmüş detaylarıyla yeni Zafira Life, 300 bin TL için; 12 ay vade ve %1,99 faizli kredi imkânlarıyla 1.592.900 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. Opel’in diğer hafif ticari araç modelleri Combo Life, Combo Cargo, Vivaro Cargo, ve Vivaro City Van modelleri de 200 bin TL için; 12 ay vade ve %1,99 faizli kredi imkânlarıyla showroom’larda yeni sahiplerini bekliyor.

Opel, ağustos ayının kampanya olanaklarına ek olarak; birbirinden farklı ödeme çözümlerini de beraberinde sunuyor. Geniş ticari ürün gamı ve üstün Alman teknolojisini en çağdaş tasarımlarla buluşturduğu yeni binek modelleriyle Opel, ağustos ayında müşterilerini showroom’larına davet ediyor. Ayrıca Opel modellerini online olarak keşfetmek isteyenler, yenilenen Opel Türkiye web sitesi üzerinden tüm detaylara erişebiliyor.