Muğla Kamil Koç’un tercihi ödüllü MAN Lion’s Coach oldu

Şehirlerarası seyahat sektörünün güçlü firması Kamil Koç’un Muğla işletmecisi DG Otomotiv, filosunu “2022-Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’ sahibi MAN Lion’s Coach ile güçlendirdi. Müşteri memnuniyeti temel alan kaliteli hizmet anlayışı ile kısa sürede bölgenin önemli firmalarından biri haline gelen DG Otomotiv, sıfır araç yatırımı kapsamında filosuna 4 adet, 13 metre 2+1 VIP koltuk düzenli yeni MAN Lion’s Coach kattı.

 
Çevreci motoru, yüksek yakıt tasarrufu, eşsiz teknolojisi, ileri güvenlik sistemleri ve olağanüstü konforu ile seyahat sektörünün gözdesi olan MAN Lion’s Coach, 2022 yılında işletmelerin tercihi olmaya devam ediyor. Üstün nitelikleri ile yeni yılda başarısını “Sustainable Bus Award (Sby Award) 2022- Sürdürülebilir Otobüs Ödülü” ile taçlandıran Lion’s Coach’u filosuna katan son firma ise, DG Otomotiv oldu.

DG Otomotiv, filosunu 4 adet yeni Lion’s Coach ile güçlendirdi

Yeni otobüsleri ve kaliteden ödün vermeyen müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile bölgenin önemli markaları arasında yer alan DG Otomotiv, sıfır otobüs yatırımı kapsamında filosuna 4 adet, 13 metre 2+1 VIP koltuk düzenli yeni MAN Lion’s Coach kattı. Ankara, Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen teslimat törenine DG Otomotiv’in ortakları Haluk Beyimoğlu ve Semih Emre Oskay ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A. Ş. adına Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Emrah Albustanoğlu katıldı.

“Yolcularımız üstün konforundan, biz ise avantajlarından memnunuz”

Törende konuşan DG Otomotiv’in ortaklarından Haluk Beyimoğlu, seyahat filosuna 4 adet yeni Lion’s Coach katmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Seyahat sektöründe araç ve hizmet kalitesi her zaman en öncelikli gelir. Biz de firma olarak, yolcularımıza daima en yeni otobüslerimiz ile en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bu hizmet sunarken de Lion’s Coach bize pek çok açıdan önemli ayrıcalıklı katkılar sağlıyor. Lion’s Coach gerek güvenliği, yüksek tasarrufu ve ileri teknolojisi gerekse de konforu, güvenliği ve satış sonrası hizmetleri ile birçok avantajı bir arada sunuyor. Yolcularımız, Lion’s Coach ile seyahat etmekten mutlu, biz ise aracın işletmemize sağladığı avantajlardan memnunuz. Yeni otobüslerimiz; memleketimize, firmamıza ve yolcularımıza hayırlı olsun” dedi.

“Yol arkadaşlığımız yeni Lion’s Coach’lar ile daha da güçlendirdik”

MAN ile olan iş birliklerini yeni Lion’s Coach otobüsleri ile daha da güçlendirdiklerini vurgulayan DG Otomotiv’in ortağı Semih Emre Oskay da “MAN ile olan bu değerli yol arkadaşlığımızı önümüzdeki süreçte yeni alımlarla daha da ileri taşımayı hedefliyoruz. Bu yol arkadaşlığımızda bizlere her türlü desteği sağlayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A. Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Emrah Albustanoğlu’na özellikle teşekkür ediyorum. MAN ile bundan sonra da birlikte yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.