Horoz Lojistik’te Üst Düzey Atama

“Ayşegül Umar, Horoz Lojistik’te Marmara Bölge Direktörü olarak göreve başladı”

Horoz Lojistik; Uluslararası Kara Taşımacılığı Grup Başkanlığı’na bağlı Marmara Bölge Direktörlüğü pozisyonunu Ayşegül Umar’a emanet etti.  

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Bölümü mezunu olan Ayşegül Umar; 22 yılı aşkın bir süredir lojistik sektöründe farklı pozisyonlarda görev yapmış, uluslararası ticaret, satış, pazarlama ve iş geliştirme gibi alanlarda uzmanlaşmış deneyimli bir isim. Daha önceki deneyimlerinde müşteri memnuniyetine önem vererek birçok başarılı projeye imza atmış olan Umar, son olarak Samsung Türkiye’de Kıdemli İş Geliştirme Müdürü olarak görev yapmıştır. 

Yeni görevi hakkında bilgi veren Ayşegül Umar; müşteri memnuniyetine odaklı, yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışı ile Horoz Lojistik’in karayolu taşımacılığı faaliyetlerinde deneyimli ekibine liderlik edecek olmaktan ve şirketin uluslararası karayolu taşımacılığı hizmetlerindeki başarısına katkıda bulunuyor olmaktan son derece heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Uluslararası Karayolu taşımacılığı hizmeti ile Türkiye ile Avrupa, İskandinavya ve CIS ülkeleri arasında karayolu köprüleri kuran Horoz Lojistik; Rusya gibi bazı ülkelerde hizmetlerini kendi şubeleri üzerinden sunarken, diğer birçok ülkede, her ülkenin önde gelen lojistik hizmet sağlayıcıları ile kurduğu acentelik ilişkileri sayesinde, dünyanın önde gelen yüzlerce markasına, yüzlerce farklı şehirde, yerinde hizmet sağlamaktadır.

Horoz Lojistik; Avrupa ve Asya ülkeleri arasında komple ve parsiyel yük taşımacılığı hizmetleri ile uluslararası karayolu taşımacılığı konusunda geniş bir deneyime sahiptir. Güçlü acenta ağı sayesinde, tüm dünyada hizmet verebilen şirket ayrıca, fark yaratan çözümleri ve lojistik teknolojilerindeki son gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerine güvenli, hızlı ve etkili bir taşımacılık deneyimi sunmaktadır.

Ayşegül Umar’ın daha öncesinde yer aldığı bazı görevler;

06.2000 – 01.2004 tarihleri arasında İlçe Taşımacılık A.Ş.’ de İthalat İhracat Uzmanı,

01.2004 – 09.2008 tarihleri arasında Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş. ’ de İthalat Sorumlusu,

09.2008 – 04.2011 tarihleri arasında Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş.‘ de Satış Operasyonları Müdürü,

04.2011 – 06.2021 tarihleri arasında Horoz Lojistik Hizmetleri A.Ş.‘ de Satış Pazarlama Müdürü,

06.2021 – 01.2023 tarihleri arasında Samsung Türkiye’ de Kıdemli İş Geliştirme Müdürü

görevlerinde bulunmuştur.