Her Dört Ağır Vasıtadan Birinin Yedek Parçası Martaş Otomotiv’den Olacak!

Otomotiv satış sonrası sektörünün öncü kuruluşu Martaş Otomotiv bir yıl içerisinde ağır vasıta yedek parça pazarında önemli bir pay elde etti. Ağır Vasıta Yedek Parça pazarına geçen yıl Ocak ayında girdiklerini söyleyen Martaş Otomotiv Genel Müdürü Erdem Çarıkcı, “Henüz ilk yılımızda hedeflediğimiz ciroyu aştık. Yeni yıl için hedefimiz müşteri sayımızı iki katına çıkarmak ve ağır vasıta yedek parça sektöründe pazar payımızı yüzde 25 seviyelerine taşımak” dedi.

Geniş ürün yelpazesi, yüksek teknolojik ürünleri ve nitelikli personeliyle 42 yıldır otomotiv yedek parça bağımsız yenileme pazarında faaliyet gösteren satış, pazarlama ve dağıtım şirketi Martaş Otomotiv, büyüme ivmesini yeni iş kollarında da artırmaya devam ediyor. Ağır Vasıta Yedek Parça Birimi’yle pazara hızlı bir giriş yapan Martaş Otomotiv, bu sektörde de kısa sürede önemli bir pazar payı elde etmeyi başardı.

71 ilde satış noktamız var!

Bir yıl önce Ağır Vasıta Yedek Parça Birimi’ni kurduklarını söyleyen Martaş Otomotiv Genel Müdürü Erdem Çarıkcı, “Daha önce Martaş Otomotiv bu sektörde yer almıyordu. Bugün Türkiye’nin 71 ilinde satış noktasına ulaşmış durumdayız” dedi. Henüz ilk senelerinde hedefledikleri ciroyu aştıklarını vurgulayan Erdem Çarıkcı, “Portföyümüze 10.000 ürün çeşidi eklemiş durumdayız ve hız kesmeden geliştirmeye devam ediyoruz. Bir yıl içinde hedeflediğimiz müşteri kazanımı hedefimizi de aşmayı başardık” diye konuştu. 2023’te de büyümeye devam edeceklerini vurgulayan Martaş Otomotiv Genel Müdürü Erdem Çarıkcı, “2023 yılında toplam müşteri sayımızı iki katına çıkarmayı ve ağır vasıta yedek parça sektöründe pazar payımızı yüzde 25 seviyelerine taşımayı hedefliyoruz” dedi.