Hareket, En Zorlu Yüklerini Allison Şanzıman Donanımlı Volvo FH16 Çekiciler ile Taşıyor

Hareket Nakliyat, 8 yıldır kullandığı Allison tam otomatik şanzımanlı Volvo FH16 çekiciler ile en zorlu yüklerin altından başarı ile kalkıyor.

Geleneksel ve elektrikli araç tahrik çözümleri konusunda lider üretici, ayrıca ticari ve savunma araçları için orta ve ağır hizmet tipi tam otomatik şanzımanlar alanında en büyük global üretici olan Allison Transmission, 60 yılı aşkın süredir müşterilerine mühendislik çözümleriyle ağır kaldırma ve taşımacılık hizmetleri sunan Hareket Nakliyat’ın da tercihi oluyor. Hareket, en zorlu yükleri Allison şanzıman donanımlı Volvo FH16 çekicileri ile taşıyor. Hareket Nakliyat, 2013 ile 2015 yılları arasında teslim aldığı 9 adet Allison 4700 tam otomatik şanzımanlı Volvo FH 16, 600 bg 6×4 çekicilerini en ağır tonajlı taşımacılık projelerinde hiç sorunsuz kullanıyor.

Petrokimya, yenilenebilir enerji ve güç sektöründe ve özellikle greenfield (yeşil alan), tesis kapatma, bakım ve açık deniz projeleri alanlarında hizmet veren İstanbul merkezli Hareket, Türk Cumhuriyetleri, Avrasya, Orta Doğu ve Afrika’da da uluslararası faaliyetlerine devam ediyor.

Hareket Nakliyat Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Samet Gürsu, açıklamasında; “Endüstrilerin, birim maliyetleri düşürmek ve verimliliği arttırmak için büyük tesisler kurma zorunlulukları, taşınması, kaldırılması ve kurulması gereken büyük modüllerin üretilmesine neden oluyor. 1957 yılından bu yana Hareket Ağır Kaldırma ve Proje Taşımacılığı olarak yaratıcı mühendisliğimiz, gelişmiş proje yönetim sistemimiz, güçlü araç filomuz ve profesyonel ekibimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diyor.