ELF madeni yağları artık Termopet İstasyonları’nda

Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Müşterilerine hep bir adım daha yakın olma hedefi ile öne çıkan TotalEnergies Turkey Pazarlama, Türkiye’nin önde gelen akaryakıt istasyon zincirlerinden Termopet ile yepyeni bir iş birliği başlatıyor. 1996 yılından bu yana akaryakıt sektöründe hizmet veren Termopet’in Türkiye geneline yayılan 500’ün üzerindeki istasyonunda kaliteli ve üstün performanslı ELF Madeni Yağları müşterilerle buluşmaya başladı.

İş birliğinin ilk adımı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı Termopet İstasyonu’nda düzenlenen açılış töreni ile atıldı. TotalEnergies Turkey Pazarlama Genel Müdürü Emre Şanda, Termopet Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Direkci ve Termopet Genel Müdürü Ahmet Öztürk açılış kurdelesini törene katılan davetlilerle birlikte kesti. TotalEnergies Turkey Pazarlama Genel Müdürü Emre Şanda, “TotalEnergies Turkey Pazarlama olarak madeni yağlar alanında kaliteli, son teknoloji ve yüksek performanslı ürün gamımız ile sektörde güçlü bir konuma sahibiz. İzmir Menemen’deki en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan madeni yağ harmanlama tesisimizde yılda yaklaşık 50 bin ton madeni yağ ve özel ürünün üretimini yapıyoruz. Son teknoloji ürünlerimizi daha fazla kullanıcıya ulaştırma hedefimizi, Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve yenilikçi pazarlama faaliyetlerimiz sayesinde hep bir adım daha ileri taşıyoruz. Bu doğrultuda, stratejik iş birliklerimizden birinin ilk adımını fabrikamızın da bulunduğu İzmir’de atmış olmaktan son derece mutluyuz. İş ortaklığımızın yarattığı sinerjinin iki tarafa da değer katacağına inanıyoruz. Termopet ile müşterilerimize artık daha yakınız” dedi.

Termopet Genel Müdürü Ahmet Öztürk ise törende yaptığı konuşmada, “Termopet, 1996 yılında toptan akaryakıt satışı ile başladığı faaliyetlerine 2005’ten itibaren dağıtım şirketi olarak devam ediyor. Türkiye’nin tüm bölgelerinde 500’ün üzerindeki istasyonumuz ile müşterilerimize akaryakıt ve LPG Otogaz hizmeti sunuyoruz. Çeyrek asrı aşkın süredir sektörde imza attığımız başarılar ile pazar payımız her geçen gün artıyor. Ülkemizdeki önde gelen paydaşlardan TotalEnergies Turkey Pazarlama ile hayata geçirdiğimiz bu önemli iş birliğinin de müşterilerimize sunduğumuz kaliteli hizmeti daha da yükseğe taşıyacağına inanıyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.